Om oss

Oppdal Safari har drevet med safari - og turguiding siden 1995, og er i dag en av de største aktørene i regionen. Våre guider har bred kunnskap og erfaring innen økologi, friluftsliv og turisme, og har de beste forutsetninger for å gi deg en trygg, utfordrende og uforglemmelig opplevelse i våre unike naturområder.

Om sommeren guider vi daglige moskussafarier, og vår kjære elgsafari kan bestilles på forespørsel. Resten av året tilbyr vi et bredt utvalg av aktiviteter både for fotografer, enkeltpersoner og arrangement for grupper, lag, skoler og konferanser.     

Er du fra et filmselskap som trenger hjelp med logistikk og tilrettelegging i Dovrefjell Nasjonalpark? Vi er stolte over våre tidligere samarbeider med uligke TV-selskaper som BBC (Seven Worlds - One planet), National Geographic, NRK, Yle med flere som har gitt fantastiske resultater.

Føl deg fri til å kontakte oss for en hyggelig prat +47 986 93 200, eller e-post for skriftlige tilbud.

Emily Ward

Emily Ward er en erfaren fjellklatring- og fjellguide. Emily har vært ekspedisjonsleder på 10 Himalaya-turer på leting etter snøleoparder, Himalaya-ulver, Marco Polo-sauer og Lammegribb. I tillegg har hun en lidenskap for analog fotografering.

Erlend Ekeland

Erlend Ekeland er født entusiastisk og sprudler over av kunnskap om botanikk, fugler og dyr. Han er vårt nye tilskudd, har vært fisker på Grønland og har Mastergrad i Naturforvaltning.

Johan Schønheyder

Johan Schønheyder startet guideaktiviteten vår i 1995. Lommekjent i  Oppdal, Dovrefjell Nasjonalpark og fjellene  rundt med kunnskap om lokalhistorie, fugler og dyr, sopp og planter.

Morten Johansen

Morten Johansen har guidet på alle kontinenter. De siste 25 årene har han ledet mange turer over isen på Grønland og til noen av de høyeste toppene i verden.