Moskussafari Book

Bli med på safari gjennom det vakre landskapet i Dovrefjell nasjonalpark! Med våre høyt utdannede og erfarne guider har du 99 % sjanse til å se disse praktfulle dyrene. Turen er middels krevende, og varigheten avhenger av hvor moskusen er den dagen. Våre entusiastiske guider vil gi deg innsikt i områdets flora og fauna. Det er mulighet for å se rovfugler, reinsdyr og vakker lav under turen. Sikkerhetsavstanden er 200m. Vennligst ikke ta med hunder.

Bekledning/utstyr
Vanntette sko med ankelstøtte anbefales. Klær etter været. Kikkert (hvis du har en). Lunsj (mat/drikke). Guiden tar med te og kaffe!

Oppmøte
Oppdal jernbanestasjon kl. 10.00 ved flaggstanga. Deltakerne bruker egen bil (bobil er OK). Kommer du til Oppdal med tog eller uten bil? Gi oss beskjed på forhånd, så kan guiden gi deg skyss. Alternativ 2: Du kan møte oss på Dovrefjell kl 10.30. Gi beskjed på forhånd så avtaler vi møtested.

Passer for
Folk som er vant til å gå tur. Aldersgrense barn: 7-15 år. Nedre aldersgrense 6 år for barn som er vant til fotturer og motiverte for safari.

Varighet
Cirka 3-7 timer, gjennomsnittlig distanse er 12 kilometer.