Isfiske med personlig guide. Book

Sigbjørn Frengen, Oppdal Safari

Å sitte på isen på et fjellvann under vårsola med en isfiskestang i den ene hånda og kaffekoppen i den andre, omringet av hvite fjell og vakker natur, er sjelden å forakte. Kombinert med muligheten for å fange fin røye eller ørret kan dette bli en opplevelse du sent vil glemme. Sammen med våre erfarne guider kan du bli geleidet inn til de gode fiskevannene, på ski eller truger, og få vist hvor de beste fiskeplassene er. For røye er det aktiv pilking som er det beste, men for ørreten kan gjerne ståsnører gjøre susen. Å sette ut ståsnører over natten mens vi sover i teltet kan by på mange overraskelser når vi våkner opp neste morgen. Kanskje blir det stekt fisk til frokost? Meld deg på for en flott opplevelse i mektig natur!

Bekledning/utstyr
Vanntette og varme sko, samt klær og personlig utstyr etter værmelding. Utstyrsliste vil bli konstruert og tilpasset av oss ved bestilling av tur. Husk at på fjellet kan været skifte fort!

Oppmøte
Oppdal jernbanestasjon eller annet sted etter avtale.

Passer for
Fiskeinteresserte, familier, vennegjengen, bedrifter, opplevelsessøkende. Turen legges opp etter ønsker og fysikk. Maks antall personer: 10

Sesong
Fra isen ligger tykt på vannene, vanligvis fra Januar til april/mai. Se “Fisketur med guide” for fisketurer resten av året.

Varighet
Vi tilbyr alt fra dagsturer til flerdagersturer, alt etter ønske 🙂