Gavekort

Gavekort Book

Erlend Ekeland, Oppdal Safari

Gi bort en privat guide for en dag, eller kanskje en kanotur? Guidene i Oppdal Safari har mange års erfaring i å skreddersy naturopplevelser, og lover at de alltid gjør sitt beste for at gjestene skal bli fornøyde! Med sine nasjonalparker og ville natur er Oppdal som skapt for naturopplevelser - eller som Tare Teksum sa: “hvorfor sitte inne når alt håp er ute”?

Gavekortene kan bestilles for alt fra moskussafarier, elgsafarier og fuglekikking til flerdagers teltturer og fisketurer. De kan også gjelde for utleie av kanoer. De private turene kan skje når på året det måtte være, eller du kan velge å bli med på en av våre daglige moskussafarier til sommeren. Om du har spørsmål til produktene må du gjerne ringe oss, eller sende en mail. Gavekortet benyttes på lik linje med andre kunder og forutsetter plass.

Bekledning/utstyr
Gode og solide sko, samt klær og personlig utstyr etter værmelding. Utstyrsliste vil bli konstruert og tilpasset av oss ved bestilling av privat tur. Husk at på fjellet kan været skifte fort!

Varighet
Vi tilbyr alt fra dagsturer til flerdagersturer, alt etter ønske

Oppmøte
Oppdal jernbanestasjon eller annet sted etter avtale.

Sesong
Hele året

Passer for
Enkeltpersoner, familier, vennegjengen, bedrifter, opplevelsessøkende. Turen legges opp etter ønsker og fysikk. Maks antall pers er definert under hvert enkelt produkt.