Utvalgte aktiviteter

Moskussafari

Moskussafari

Dovrefjell Nasjonalpark er det eneste stedet i Norge, og et av få steder i verden, hvor du kan se den imponerende moskusen.

Elgsafari: Møt skogens konge!

Elgsafari: Møt skogens konge!

Guidet tur for å se elgen, skogens konge!

Moskussafari med personlig guide

Moskussafari med personlig guide

Personlig guide for deg når du vil. Dovrefjell Nasjonalpark er det eneste stedet i Norge, og et av få steder i verden, hvor du kan se den imponerende moskusen.

Moskussafari m/personlig guide, 2 dager

Moskussafari m/personlig guide, 2 dager

Personlig guide for deg når du vil – en 2-dagers tur med overnatting i telt. Dovrefjell Nasjonalpark er et av få steder i verden hvor du kan se den imponerende moskusen.

Fotosafari med personlig guide

Fotosafari med personlig guide

Er du interessert i foto og ønsker å delta på en unik naturopplevelse? Meld deg på for å bli med erfarne guider til et spennende møte med den majestetiske moskusen!

Villreinsafari

Villreinsafari

Bli med og opplev urdyret over alle urdyr!

NOK 8300
Et

Et “one man spel” om vikinger fra Oppdal

Bli med på vårt “one man spel”, om vikinger fra Oppdal! Hvem egner seg vel bedre til å formidle vikinghistorien enn en viking som faktisk har levd i vikingtiden? Sammen med vår viking fra Vang blir du med på en kulturopplevelse hvor humor og personifisering blir brukt for å formidle historien og føre liv til noen av de 900 gravene på feltet. Vår guide kan nemlig prate med de døde! Showet arrangeres på Norsk klokken 10.00 og Engelsk klokken 12.30 på tirsdager, torsdager og lørdager i perioden 9. juli til 13. august 2022