Utvalgte aktiviteter

Moskussafari

Moskussafari

Dovrefjell Nasjonalpark er det eneste stedet i Norge, og et av få steder i verden, hvor du kan se den imponerende moskusen.

Elgsafari: Møt skogens konge!

Elgsafari: Møt skogens konge!

Guidet tur for å se elgen, skogens konge!

Moskussafari med personlig guide

Moskussafari med personlig guide

Personlig guide for deg når du vil. Dovrefjell Nasjonalpark er det eneste stedet i Norge, og et av få steder i verden, hvor du kan se den imponerende moskusen.

Moskussafari m/personlig guide, 2 dager

Moskussafari m/personlig guide, 2 dager

Personlig guide for deg når du vil – en 2-dagers tur med overnatting i telt. Dovrefjell Nasjonalpark er et av få steder i verden hvor du kan se den imponerende moskusen.

Tiurleik

Tiurleik

Opplev tiurleiken på nært hold! Om natten sover du i skjulet mens tiuren hviler i trekronene og venter på at solen skal gry og kampen kan begynne. Flotte forhold for fotografering og en alle tiders naturopplevelse!

Orrfuglleik

Orrfuglleik

Sov i sovepose i et telt ute på ei stor og åpen myr, mens uglene tuter i myrkantene. Våkne så til den mest eksklusive vekkerklokke – en flokk med orrhaner som kommer inn for landing og begynner for fullt med årets kurtisering av orrhønene. En opplevelse som passer til fotografer så vel som skuelystne!

Fuglekikking med guide

Fuglekikking med guide

Bli med lokalkjent guide!

One (wo)man spel -  om vikinger i Oppdal

One (wo)man spel – om vikinger i Oppdal

Bli med på vårt «one(wo)man spel» om vikinger fra Oppdal! Et spel med humor og fakta. Showet starter fra 8 juli 2023! Eller book et privat-spel når som helst.